SZÉPIRODALOM / Olasz irodalom kategória termékei
Senki földje

: Senki földje

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Athenaeum Irodalmi és Nyomdai Rt.

Kategóriák:

Olasz irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

201 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"El kell mesélnem egy történetet. Ez lesz az utolsó, többet talán nem mesélek soha. Nem volt még ilyen sötét, ilyen szerelmes, ilyen zaklatott história a világon. Ne kérdezzék kérem, hogy hol hallottam. Efféle kérdésekre nem mindig tud az ember válaszolni. Egy nyári napon kezdődött; mingyárt meghallják, hogyan végződött. Egy napsugár okozta az egészet. Nekem legalább úgy mondták. Az a napsugár volt az első, aki levetkőztette a lányt. Hevülékenyen, bódultan az izgalomtól csókolta meztelen keblét, magához szorította és ölelte, ölelte szerelmesen... És a lány meztelenebbnek látszott abban a napsugárban, mintha csakugyan egészen meztelen lett volna. Inge, úgy hiszem, túlságosan átlátszó volt. Vagy az is meglehet, hogy öntudatlanul fölébe hajolt már a bűn szakadékának. Vagy talán úgy volt, hogy a fiú a hibás. A fiú aki éjjel-nappal csak a csókja illatára s lánysága töviseire gondolt most, hogy virágba pattant előtte a lány: harmatos rózsa... Az sem lehetetlen, hogy egészen máskép kezdődött a történet. De attól a naptól fogva, attól a pillanattól fogva, a fiú arca vértelenné sápadt, valahányszor a lányra nézett. Mindössze ennyi az, amit tudom. A fiút Gérardnak hívták. A lány Ivánának."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!