SZÉPIRODALOM / Olasz irodalom kategória termékei
Tisztátlan cselekedetek

: Tisztátlan cselekedetek

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Olasz irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Modern Könyvtár

Terjedelem:

181 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Parise új regényének hőse a vidéki olasz kispolgárság riasztóan korlátolt mikrokozmoszában él, s az örökösen félhomályos, zegzugos családi ház a találmányaival bíbelődő bogaras nagybácsival, a keménykezű nagynénivel és mániákus nővéreivel, ez az egész kegyes, álságos és zsarnoki világ jóvátehetetlenül eltorzítja lelkét: érzelmei összekuszálódnak, helyet cserélnek, elveszik a természetes arányaikat, rákosan túlburjánzanak. Óriásira növelt bűntudat gyötri, rajongó áhítatban él jelentéktelen, bicegő felesége mellett, akit a családi tanács választott számára. Első találkozása a szerelemmel csak tragédiával végződhet, hiszen földi szenvedélye is jóvátehetetlenül idegen a világtól. Hősünk idétlen gyarlóságát megmosolyogjuk, de részvétre is indít, mert ő a regényben az egyetlen, aki őszintén éli érzéseit.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!