TÖRTÉNELEM / Olaszország története kategória termékei
A fasizmus és a munkásság

A fasizmus és a munkásság

Kiadás:

Róma, 1939

Kiadó:

Societá Tipografica Castaldi

Kategóriák:

Olaszország története Politika Nemzetiszocializmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

62 p.

Kötésmód:

fűzött

tartalom:

1. Olaszország 1919-ben. 2. A Fasizmus szükségessége, a mozgalom népi jellege. 3. Nacionalizmus és internacionalizmus. 4. Az új szociális politika. 5. A syndikalista rendszer. 6.A munkabíróság. 7. Az N. F. P. és a munkások. 8. Testületek (korporációk) 9. A testületek működése és feladatai. 10. A munkás szyndikátus. 11. A munkások önkéntes szolgálata. 12. Látszólagos és tényleges munkabérek. 13. A társadalombiztosítás országos fasiszta intézete. 14 A munkabalesetek elleni biztosítás fasiszta országos szervezete. 15. Anya- és gyermekvédelem országos intézménye. 16. A társadalmi segélyezés nemzeti patronátusa. 17.Kölcsön pénztárak. 18. Dopolavoro (szabadidő) országos intézete. 19. Az olasz nép életjoga. 20. Abesszínia meghódításának következményei. 21. Abesszínia meghódításának előzményei. 22. A bankreform. 23. Új rendelkezések a kartellről. 24. Az új állam által ellenőrzött külkereskedelem. 25 Az olasz gazdasági élet ma már korporatív gazdasági élet. 26. A cél felé.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!