TERMÉSZETTUDOMÁNY / Ornitológia kategória termékei
A madarak élete

: A madarak élete

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Ornitológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

319 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630941066

tartalom:

"Madarak: több mint 9000 faj, melyek a Föld minden részét birtokba vették: ott vannak a jéghegyek- csúcsán, a Szaharában, a tengeren, kertjeinkben, vagy akár egy éven át - leszállás nélkül - a levegőben. Mi, földhözkötöttén, csak ámulunk és figyelünk, gyönyörködünk a madarak könnyedségében, szabadságában, és csodáljuk tollazatuk, énekük sokszínűségét. David Attenborough egész életében, figyelt és tanult. Új könyve, melyet a BBC-nek készített, filmsorozata egészíti ki, kitűnő bevezetés a világ, különböző részein élő madarak viselkedésébe. A szerző a madarak életének minden egyes szakaszát bemutatja és megismerteti az olvasót azokkal a problémákkal amelyeket a madaraknak meg kell oldaniuk: a repülni tanulás, az élelem megszerzése, a kommunikáció, a párosodás és a fészekrakás, a tojások, majd a fiókák gondozása, a vándorlás, a veszélyek leküzdése és a túlélés szélsőséges körülmények között."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!