TERMÉSZETTUDOMÁNY / Ornitológia kategória termékei
Madarakról - mindenkinek

: Madarakról - mindenkinek

Kiadás:

Budapest, 1970

Kiadó:

Natura

Kategóriák:

Ornitológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

237 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

˝Madarak. Mennyi gondolatot ébreszt ez az egy szó! Hallatára kiben otthoni papagájának, kiben egy erdőben látott madárnak, galambnak vagy éppen egy fáról illetlenkedő verébnek a képe merül föl. így vagy úgy, de mindenkinek vannak emlékei a madarakról. Az emlékek mellett mennyi az, amit tényleg tudunk is róluk? Sokszor csak ha egy fogadás vagy keresztrejtvény kapcsán valamire pontos választ kellene adni. derül ki, hogy milyen keveset tudunk róluk. Mennyit nyom a gólya és mennyit az ökörszem? Miért és hova vonulnak a madarak? Hogyan fészkelnek, nevelik fiaikat, mit esznek, milyen gyorsan repülnek az egyes madárfajok? Hogyan alkalmazkodnak a civilizáció előretöréséhez, hogy viszonyulnak az emberhez, az ember hogyan védi az egyiket és hogyan szeretné gyéríteni a másik fajt? Mindmegannyi izgalmas kérdés, melyekre nem is olyan könnyű helyes választ adni. Aki a madarak világát egy kicsit közelebbről is szemügyre veszi, az előtt egy csodálatos világ tárul fel. Ebbe a világba ad belépőt és mindjárt egy kis ízelítőt Schmidt Egon könyve.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!