TERMÉSZETTUDOMÁNY / Ornitológia kategória termékei
Madaraskönyv

: Madaraskönyv

Kiadás:

Budapest, 1978

Kiadó:

Kriterion Könyvkiadó

Kategóriák:

Ornitológia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Kriterion kiskalauz

Terjedelem:

310 p., 14 t.

Kötésmód:

nyl

tartalom:

Részlet a bevezetőből: "Húsz éve barangolok erdő-mezőn, hegyen-völgyön, és csodálatom a madárvilág iránt egyre nő. Ennek a nagy csodálatnak áldoznék ezzel a kis könyvvel, amelynek célja, hogy a kiránduló, barangoló emberhez társul szegődve, a madarak megismerésében segítséget nyújtson. A könyv első, általános részében megpróbáltam elmondani, mennyi érdekesség fűzödik a madárvilághoz. Tavasztól tavaszig követjük nyomon a madarak életét. Külön kitér a könyv a madárvédelem és -telepítés, a madárvonulás, az urbanizáció néhány kérdésére. A második részt a madártani megfigyelések módszereiről szóló fejezet vezeti be. A madarak fajonkénti leírása előtt közöljük a Romániában előforduló madárfajok tudományos névjegyzékét."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!