TERMÉSZETTUDOMÁNY / Ornitológia kategória termékei
Sólyom a kézen

: Sólyom a kézen

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Ornitológia Vadászat Állattartás, állattenyésztés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

187 p., ill.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632326369

tartalom:

"Ez a kötet, amelyet az olvasó szíves figyelmébe ajánlunk, nem solymászati tankönyv vagy kézikönyv. Mindössze beszámoló néhány solymász első lépéseiről, akik egy tapasztalt társuk vezetésével próbálják meg elsajátítani a vadászmadarak felkészítésének a művészetét. Ez persze semmiképpen sem jelenti azt, hogy ebből a népszerűen, mindenki számára érthetően, élvezetesen és olvasmányosan megírt munkából a solymászat iránt érdeklődők ne tudnának sok gyakorlati ismeretet sajátíthatnak el belőle, elsősorban a kötet szereplőinek, a szovjet solymászok kis közösségeinek, nem kevésbé magának a szerzőnek a példájából. A könyv szereplői azonban természetesen maguk a vadászmadarak: a héja, a kabasólyom, a karvaly, a vándorsólyom, a szirti sas. A szerző, a kiváló kazahsztáni szakember, sok tapasztalat birtokában és még több megfigyelés alapján remekül mutatja be "egyéniségükért", magatartásuk sajátosságait, különböző helyzetekben tanúsított viselkedésük jellegzetességeit."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!