SZÉPIRODALOM / Orosz irodalom kategória termékei
A halál árnyai; A semmirekellő

: A halál árnyai; A semmirekellő

Kiadás:

h. n., 2003

Kiadó:

Farkas Lőrinc Imre Könyvkiadó

Kategóriák:

Orosz irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

180 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A semmirekellő a nagy orosz író egyik legszebb alkotása, a hanyatló polgári társadalom páratlan hitelességgel készült arcképe. Hőse fellázad a család zsarnoki szeretete, a hivatali élet hazugságai és tisztességtelenségei ellen és a nehéz testi munkát végző dolgozók között találja meg helyét. Büszkén utasítja vissza az álszent társadalom segítőkészségét, amely semmirekellőnek bélyegzett eltévedt fiát ma sem akarja elveszni hagyni és megalázó megalkuvások árán kész lenne őt visszafogadni. De a "semmirekellő" igazabb embereket talált a vasúti munkások között, mint aminők régi hivatalnoktársai voltak és őszintébb szeretetet, mint aminővel őt családja övezte. Az igazi út megtalálásának ereje és energiája sugározza be ezt a nemes írásművészettel megírt kis regényt.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!