SZÉPIRODALOM / Orosz irodalom kategória termékei
A letűnt század szolgái

: A letűnt század szolgái

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Orosz irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

357 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630743302

tartalom:

"Ez a kötet az Oblomov és a Szakadék című klasszikus regények világhírű szerzőjének kisprózájából ad válogatást olvasóinknak. A címadó írás Goncsarov csúfondáros, öniróniától sem mentes beszámolója és egyben ragyogóbbnál ragyogóbb jellemrajza négy szolgájáról - a nagy szoknyapecér Valentyinról, az örökösen a bendőjét tömő, fecsegő Antonról, a gazdája pénzét az utolsó kopekig elivó Sztyepanról és a zsugori, pénzét uzsorakamatra kikölcsönző Matvejről -, akik a jobbágyfelszabadítás előtt szolgáltak nála. A válogatás ezen kívül tartalmazza még a Szülőföldemen című írását, amely egy naplopó, szoknyavadász állami hivatalnok története, és az Ivan Szavics Podzsabrin című színes, korabeli életképet. A válogatás az író születésének 175. évfordulójára jelenik meg."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!