SZÉPIRODALOM / Orosz irodalom kategória termékei
A másik élet

: A másik élet

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1984

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Orosz irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

221 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630730235

tartalom:

˝Az 1981-ben váratlanul elhunyt Trifonovnak alighanem sikerült sokunk elképzelését átalakítania a mindennapi életről, amelyet ő nem hétköznapoknak mutat be, hanem mint az általános és személyes történelmi múltból következő létformát, egy meghatározott világszemlélet hordozóját. A másik életben is szinte az élveboncolás módszerével tárja elénk azokat a kérdéseket, amelyek a kortársainkat s őt magát is kínozzák. A regény a hetvenes évek moszkvai értelmiségéről szól ugyan, de tulajdonképpeni tárgya a mindennapi lét állandó próbatétele. Olgával és Szergejjel együtt mindnyájan megméretünk, velük együtt nekünk is választanunk, döntenünk kell, és döntéseink nyomán vállalnunk kell a szenvedést, amiért együttérzésünk jóvátehetetlenül megkésett. A szerző egy percre sem engedi elfelednünk, hogy ebben a mi mindennapi életünkben harc folyik, és soha nincs fegyverszünet, még akkor sincs, amikor néha-néha felcsillan egy másik élet lehetősége.˝

leírás:

Előző tulajdonos bélyegzőjével.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!