SZÉPIRODALOM / Orosz irodalom kategória termékei
A nagy ember (Akik a sorsuk elől futnak)

: A nagy ember (Akik a sorsuk elől futnak)

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1921

Kiadó:

Népszava-Könyvkereskedés

Kategóriák:

Orosz irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

215 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

˝Az est emelkedett hangulatban telt el. A nagy ember elemében volt és éjfélig sikerült neki három fényes aforizmát mondani: egyet az időről, kettőt a militarizmusról. Csütörtökönként a nagy ember fogadta barátait és a rokongondolkozásuakat. Hogy miben gondolkoztak rokon módra, azt nem lehetett megállapitani. Regélték, hogy a nagy ember könyvet fog irni, amely mindent kellő pontossággal fog földeriteni. Beszélték, hogy a könyv már készül - könyv, amely a vallást ki fogja békiteni a kulturával. Amidőn a nagy ember elemében volt - ami fiatal, gondolkozó lányok jelenlétében mindig bekövetkezett -, barátai az ő fényes rögtönzéseiből találgatták a készülő könyv részleteit; rendesen tartózkodó volt, de ilyenkor hidegfényü, értelmes, zöldes szemei megváltoztak; szájából mint sebesszárnyu madarak törtek elő a lelkes, tüzes szavak, amelyekről azután sokat beszéltek az egyes társaságokban, sőt néha az ujságok is megemlékeztek róluk. Hogy ezek rögtönzések voltak-e, avagy valóban a Krisztusról készülő könyv részletei - pontosan senki sem tudta.˝

Állapot:

közepes

Ár:

700 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!