SZÉPIRODALOM / Orosz irodalom kategória termékei
Apák és fiúk

: Apák és fiúk

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Est Lapkiadó

Kategóriák:

Orosz irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Filléres klasszikus regények

Terjedelem:

283 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Részlet a könyvből: Orosz!... Különös zúgású és nyugtalanító szó, amelybe megszoktuk beleképzelni a havas mezőkön száguldó szél tompa üvöltését, az ázsiai lélek önmagába merülését és Nyugateurópába áhítozását, a tétova jelenből a jobb jövőbe vágyódást, a realizmus kiáltó színeit s a miszticizmus ködeit. Akár az országra, akár a nőre, akár az irodalomra gondolunk, a röghöz tapadtság s a felszárnyalás kettőssége jelenül meg előttünk. Olyan az orosz világ, mint egy úszó jéghegy, a vizek fölé kiemelkedő egytized része: Európa, s láthatatlan kilenctized része roppant tömegével Ázsia nép- és gondolat-tengerének mélyeibe merül. Így ázsiaisága szervesen összefügg európaiságával s európaisága nem szakítható el a mélységek ázsiaiságától. S a hatalmas jéghegy úszik a maga útján a történelem óceánján."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!