SZÉPIRODALOM / Orosz irodalom kategória termékei
Babij Jar

: Babij Jar

Kiadás:

Budapest, 1968

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Orosz irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Világkönyvtár

Terjedelem:

392 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A szomorú hírnévre szert tett Babij Jart - a Kijev határában húzódó egykori vízmosta szakadékot - teljesen betemette a fasizmus kijevi áldozatainak elhamvadt pora. A bűnök nyomát azonban nem mossa el az idő, nem temeti be a feledés; mindig akad valaki, aki látta a bűnt, megmenekült legalább egyetlen ember, aki tanúskodik, s ha senki sem marad életben, tanúskodnak a halottak is - írja az író. Kuznyecov még élő szemtanú: a halál tőszomszédságában élte át gyermekkora zaklatott éveit. Nem aktív hősökről, hanem egyszerű emberekről szól ez a kitűnő regény, olyanokról, akik éppen a hitlerizmus embertelenségétől kapták a történelmi leckét, s lettek harcos antifasisztákká. A nálunk is ismert fiatal író sok-sok nyelvre lefordított új regényét ma milliók olvassák az egész világon."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!