SZÉPIRODALOM / Orosz irodalom kategória termékei
Csellóval a világ körül

: Csellóval a világ körül

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1970

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Orosz irodalom Regény, elbeszélés Zene

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

249 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Gregor Pjatigorszkij a világ egyik legkiválóbb, leghíresebb csellóművésze. Pályája a cári Oroszországban, nagy szegénységben, kávéházi zenéléssel és a pogromoktól való szüntelen rettegésben indult, s innen vezet sok nélkülözés, kaland után a világhírhez, a fényes karrierhez. Beutazta a világot (Budapesten is járt az I. világháború előtt, a Szovjetunióban nemrégen), a legnagyobb karmesterekkel és szólistákkal muzsikált és játszik ma is együtt szólószereplésein kívül. Lemezeit világszerte ismerik. Változatos, élménydús életét rendkívül közvetlenül, színesen, sok humorral festi ebben a kötetben. Eleven képet rajzol környezetéről, muzsikus és nem-muzsikus barátairól. A szellemes, kivételesen mulatságos, szórakoztató anekdotákban bővelkedő könyv mindazok figyelmére számot tarthat, akiket a zene világa, a művészek személye, magánélete érdekel, s akik szeretnek nevetni.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!