SZÉPIRODALOM / Orosz irodalom kategória termékei
Csendes Don. I-IV. kötet

: Csendes Don. I-IV. kötet

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1982

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Orosz irodalom Regény, elbeszélés Nobel-díjas írók

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

428 p., 413 p., 451 p., 513 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630727161

tartalom:

"Michail Solochow Szovjet-Oroszország legnépszerűbb írója. A Don melletti kozákfalvakból emelkedett ki, jelenleg 35 éves. Legismertebb könyve A csendes Don, melyben a kozákság életét írja meg. Szovjet-Oroszországban eddig 79 kiadást ért meg és 4.5 millió példányban fogyott el. A világirodalom legnagyobb alkotásai közé sorolható ez a hatalmas regény. Grigorij Meljehov kozáklegény sorsát állította a háború és a forradalmak áradatába és biztos kézzel formálja férfiúvá, a forradalmi kozákság vezérévé. Grigorij Meljehov mögött felvonul a Don-melléki kozákság küzdelmes, szertelen, szilaj, szabadságért lelkesedő élete. Solochow lélegzetállítóan ír a háborúról és a forradalomról. Nincs még egy másik író Szovjet-Oroszországban, aki olyan bátran és olyan tárgyilagosan nyúlt volna a témához, mint Solochow. Grigorij Meljehov szoborba vésett alakja diadalmasan bontakozott ki a nagy anarchiából: végül mégis beletörik a megváltozhatatlanba."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!