SZÉPIRODALOM / Orosz irodalom kategória termékei
Cseresznyéskert

: Cseresznyéskert

Kiadás:

Budapest, 1975

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Orosz irodalom Dráma

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

82 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Ljubov Andrejevna Ranyevszkaja földbirtokosn egy rossz házasság és gyermeke tragikus elvesztése ell menekült Párizsba és egy rossz szerelmi kapcsolatba. Viharos életet hagyva maga mögött érkezik öt év után haza a családi kúriába, szeretett bátyja mellé, hogy újra megtalálja lelki békéjét. A harmónia azonban rövid ideig tart. A szeretett szüli ház, a családi birtok, a híres kert mára már megkopott fényében ragyog, st, egy kegyetlen ténnyel is szembesülnie kell a hazaérkeznek: Lopahin keresked, a ház régi ismerse hozza a hírt: rövidesen elárverezik a birtokot, a gyermekkort emlékeit rz házat a legendás cseresznyéskerttel együtt. Ranyevszkaja fagyos májusi hajnalon érkezett és egy napfényes októberi reggelen távozik Közben szerelmek, remények, hitek vesztek el; és a birtok, a csodálatos, az egyetlen, az öröknek vélt Cseresznyéskert a kert, ami még a lexikonban is benne van, s amelyrl így rajongott megérkezésekor a ház úrnje:

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!