SZÉPIRODALOM / Orosz irodalom kategória termékei
Egy város története

: Egy város története

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1951

Kiadó:

Uj Magyar Könyvkiadó

Kategóriák:

Orosz irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Orosz Remekírók

Terjedelem:

199 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

˝Már régen terveztem, hogy megírom egy városkának vagy vidéknek a történetét, úgy, amit az valamely időszakban esett. Fő akadály a hiteles és valószínű adatok hiánya volt. Mostanában, amikor a glupovi városi levéltárban kutattam, véletlenül gy meglehetősen vaskos füzetcsomóra bukkantam; ez volt ráírva: ˝Glupovi Krónika˝. Amikor átnéztem a füzeteket, úgy láttam, hogy ez az iratcsomó jelentős támaszom lehet szándékom végrehajtásában. A ˝Krónika˝ tartalma meglehetősen sivár, alig szól egyébről, mint azoknak a városfőknek életéről, akik vagy egy évszázadon át intézték Glupov sorsát, meg kiválóbb teljesítményeikről, teszem azt: a postakocsin tett gyors utazásaikról, az adóhátralékok erélyes behajtásáról, utak építéséről és szétbontásáról stb. De azért mégis, sőt talán éppen ezért: az ilyen szegényes adatok alapján könnyen lehet a város képéről fogalmat alkotni...˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

700 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!