SZÉPIRODALOM / Orosz irodalom kategória termékei
Fischbein élni akar

: Fischbein élni akar

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Pantheon Irodalmi Intézet Rt.

Kategóriák:

Orosz irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

247 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Fischbein Salamonovics Áron jómódú szülők gyermeke, kereskedő, vagyont gyüjtő polgár. Férfikora teljében, mint férjet és apát, mint virágzó üzlet tulajdonosát s mint társadalmi tekintélyt éri a csapás, a proletárforradalom. Fischbein és a forradalom, már mint a forradalom által létesített gazdasági rendszer, küzdenek egymással a regényen végig. A forradalom meg akarja semmisíteni a magánvagyont, el akarja sorvasztani a magánkereskedelmet, üldözi a tilos üzleteket, Fischbein csak az üzletével s a vagyonával együtt létezhetik, elkeseredetten védi magát. A forradalom - ezúttal! - egy szervezett, kollektív nagy erő, de Fischbein sincs egyedül, szervezetlenül is kitünően támogatják egymást Fischbein és a hozzá hasonlók, de meg Fischbein évezredeken át beidegzett irányban halad. A Fischbein lelki és szellemi minősége, önfentartási harcának heve, a harc eszközei a diadalok és vereségek közt való bukdácsolás és a végső elbukás - ez a regény tárgya". Nagy Lajos, Nyugat

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!