SZÉPIRODALOM / Orosz irodalom kategória termékei
Gyermekkor. Serdülőkor. Ifjúság

: Gyermekkor. Serdülőkor. Ifjúság

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1955

Kiadó:

Új Magyar Könyvkiadó

Kategóriák:

Orosz irodalom Regény, elbeszélés Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

354 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Visszatér-e még valaha az a frissesség, gondtalanság, a szeretet igénye, a hit ereje, amely a gyermekkorban megvan az emberben? Melyik időszak lehet jobb annál, amelyben a két legszebb erény: az ártatlan vidámság s a határtalan szeretetvágy volt egyetlen sarkallója az életnek?" - így elmélkedik Tolsztoj első regényének hőse, Nyikolenyka lelkivilágának ábrázolásában Tolsztoj a maga belső életét tárja elénk, a maga gyermekkorának és ifjúkorának eseményeit beszéli el. Szinte lépésről lépésre bontja ki a gyermeki lélek sajátos, állandóan színesedő és gazdagodó világát. A szeretettel és közvetlen melegséggel megírt fejezetek során szemünk előtt válik férfivá a gyermek, bontakozik ki egyénisége, szilárdul meg jelleme. A regény azonban többet nyújt egyetlen ember élettörténeténél: egy egész nemzedék formálódását tükrözi.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!