SZÉPIRODALOM / Orosz irodalom kategória termékei
Kárhozat

: Kárhozat

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Orosz irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Modern Könyvtár

Terjedelem:

249 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630742586

tartalom:

Megkaptam az ennivalóm, és leültem az egyik szabad asztalhoz. Még csak észre sem vettem, hogyan ült le velem szemben. Minden zaj nélkül. A tegnapi veréb nagyobb zajt csapott, amikor az asztalra szállt. Ez kisfiú meg úgy jelent meg, mint egy látomás. És rámeredt a tányéromra, a benne maradt levesemre. - Megehetem a maradékot? Sokáig erőlködve kerestem a szót, amivel válaszolni akartam ennek a gyereknek, ám ő a hallgatásomat a maga módján értette, biztosan úgy, hogy sajnálom, vagy még meg akarom enni a megmaradt löttyöt. Vöröslő foltok lepték el az arcát és a homlokát. Ekkor értettem meg - még egy pillanat és disznónak, utolsó disznónak bizonyulok. Csupán azért mert nem találom a szavakat...." Ezek megrázó szavak Lihanov kisregényéből valók, aki gyerekfejjel élte át a háborút, kegyetlen körülmények között serdült fel, akárcsak Vágyka, a művének főhőse.

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!