SZÉPIRODALOM / Orosz irodalom kategória termékei
Kecskecsillag

: Kecskecsillag

Kiadás:

Budapest, 1968

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Orosz irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

305 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

A kaukázusi tengerparton üdülő fontos személyiség, aki semmivel sem kevesebb, mint egy eleven miniszter, szórakozottan olvasgatja a helyi lapot: "Az egyik hegyi rezervátumban a szakembereknek sikerült a vadon élő hegyi turt a szelíd házikecskével keresztezni." "Szó, ami szó, érdekes kezdeményezés" - jelenti ki a nagyember elgondolkozva, és szavait szélnél sebesebben röpíti tovább a tekintély előtt hajbókolók hada. Elindul a kampány a kecsketur tenyésztésére, de a csökönyös, új teremtmény sehogy sem akar a dicsőség útjára lépni, nem hajlandó támogatni a lelkes papírkukacok kezdeményezését. Így kezdődik a kitűnő, fiatal abház költő, Fazil Iszkander szatírikus kisregénye, amely egy csapásra meghódítja a magyar és a külföldi olvasók szívét.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!