SZÉPIRODALOM / Orosz irodalom kategória termékei
Kheopsz és Nofretete

: Kheopsz és Nofretete

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Orosz irodalom Regény, elbeszélés Humor

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

217 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Vagy öt hónapig mindenféle badarságba belekaptunk - készítettünk ápolónőt helyettesítő automata kígyót és URH-s csalogányt. Az antibiotikumokkal csordultig töltött kígyó föl-alá siklott a helyi kórházban, és injekciókat adott a betegeknek, a csalogány pedig a városi tanács végrehajtó bizottsága elnökének fogadószobájában trillázott. Ám a betegek hamarosan panaszkodni kezdtek. A kígyó zajtalan surranásával és azzal, hogy tisztára önkényesen válogatta meg az injekció beadásának helyét, még az ápolónőknél is nagyobb rémületben tartotta őket" - számol be Tyihon Pervozvanszkij bionikus a KI-négyzetben (Kibernetikai és Bionikai Kutató Intézet) folyó munkáról. Egy szép napon aztán a KI-négyzet igazgatója, "Kiszámíthatatlan" egy munkaértekezleten bejelenti, hogy a minisztérium új, felelősségteljes téma kidolgozásával bízta meg intézetüket, a téma fedőneve pedig "Nofretete". Kötetünk a groteszk elemekkel átszőtt címadó kisregényen kívül a kitűnő leningrádi író szintén mai tárgyú szatirikus kisregényét, Az álomcsiholó-t is tartalmazza.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!