SZÉPIRODALOM / Orosz irodalom kategória termékei
Mirgorod

: Mirgorod

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Franklin-Társulat

Kategóriák:

Orosz irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Orosz Remekművek

Terjedelem:

160 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

˝Gogoly a hatalmas orosz realizmus úttörője és népszerű klasszikusa, az ő életműve az első fejezete annak a nagyszerű fejlődésnek, mellyel az orosz irodalom már a múlt században megteremtette az akkori világirodalom legnagyobb alkotásait. Gogoly társadalmi realizmusa az elnyomott nép szeretetéből és életének hűséges megfigyeléséből táplálkozott, a néphez való hűség tette képessé arra, hogy művészete átfogja az egész társadalmat. A Mirgorod első nagysikerű könyve az írónak, mely nevét egycsapásra ismertté tette. A cári Oroszország régimódi földesurainak lomha, zilált élete, a nemesi intelligencia elvtelensége és tehetetlensége olyan világos és igazságos ábrázolást nyert a könyben, amilyennek a megteremtésére egyedül a nagy realizmus képes. A kötet tartalmazza Gogoly három világhírű kisregényét a Régimódi földesurakat, a Vij-t s az Ivanovics Ivan és Nikoforovics Iván-t. A fordítás Kiss Dezső kitűnő munkája.˝

leírás:

Előző tulajdonos bélyegzőjével.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!