SZÉPIRODALOM / Orosz irodalom kategória termékei
Színes szelek

: Színes szelek

Fordító:

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Magyar Helikon

Kategóriák:

Orosz irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

156 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

Tisztító vihar söpör végig az országon. Zord szépségű szibériai tájakon, tűzben, vérben, élethalálharcban edződik az "új hit". Homályos vágyak, vad szenvedélyek, ősi ösztönök hajtják a tudatlan tegnapi muzsikusokat egyenesen a cél felé: le kell győzni a visszavenni akaró veszedelmet. A föld vonzza, idézi a sokat szenvedett szibériai parasztokat, s nemcsak vonzza, hanem körülveszi, betölti életüket, velük él, mozog, lélegzik. Ha a muzsikusok mozdulnak, velük mozdulnak a bokrok, ha sóhajtanak, velük nyög az ég. Felvillannak és tovaszáguldanak az események, mintha film peregne: szenvedélyes természet és természetes szenvedély tombol bennük, tobzódva kavarognak majd szelíden elcsendesülnek, akár a szél pusztító és megújító vihar után.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!