SZÉPIRODALOM / Orosz irodalom kategória termékei
Sztyepan Razin I-II.

: Sztyepan Razin I-II.

Kiadás:

Budapest; Uzsgorod, 1966

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Orosz irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Századok - Emberek

Terjedelem:

565 p., 654 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"E sodró lendületű történelmi regény azt a hatalmas méretű kozákfelkelést mutatja be, amely félelmetes erővel rázta meg a korabeli, nemesi, cári Oroszországot. A szegény kozákság soraiból üstökösként támadt népvezér, Razin, mindenre elszánt, vakmerő hadaival egymás után foglalja el az erődítéseket, városokat, és veri tönkre az ellene küldött cári seregeket. A szegények, a nincstelenek nyomorultak, sanyargatott parasztok az ország minden részéből özönlenek Razin táborába, s a felkelők ereje, híre szinte napról napra nő. A szemben álló felek közötti küzdelem is egyre hevesebb, kíméletlenebb. A tét óriási. Aki győz, azé a holnap, a boldog, napfényes élet - aki veszít, arra kegyetlen, biztos halál vár. A győzelmes csaták, sikeres portyák pompás jövőt ígérnek, s már-már úgy látszik, teljesül Razin nagy álma, sikerül megteremteni Bujan szigetét, az egyenlőség, a testvériség, a boldogság földjét - ám ekkor fordulat áll be, az üstökös fénye halványulni kezd, pályája föld felé hajlik."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!