TÖRTÉNELEM / Oroszország története kategória termékei
Gyilkosság a palotában. (A Raszputyin-rejtély)

: Gyilkosság a palotában. (A Raszputyin-rejtély)

Kiadás:

Budapest, 1970

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Oroszország története

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

322 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"....Életem január elseje előtt véget ér... Orosz Föld Cárja, ha hallod a harangszót, amely tudtodra adja, hogy Grigorijt megölték..., akkor két esztendő múlva senki sem lesz életben a családodból - végez velük az orosz nép." Ezt a jóslatot, amelynek minden szava megdöbbentő módon, kísérteties pontossággal teljesült, Grigorij Raszputyin írta, nem sokkal halála előtt, II. Miklós cárnak. Ki volt ez az ember, aki a cárizmus utolsó évtizedében az orosz birodalom legjelentősebb személyisége lett: aki olyan közel állt a trónhoz, mint senki más; aki olyan közel állt a trónhoz, mint senki más; aki befolyása alatt tartotta a cárnét és általa az uralkodót is; aki a hatalom csúcsán állva döntött országok és emberek sorsa fölött; akinek csodatetteiről, önsanyargatásairól legendák szálltak, korruptságáról, orgiáiról pedig botránykrónikák szóltak? Ezekre a kérdésekre talál választ az olvasó e könyv lapjain.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!