TÖRTÉNELEM / Oroszország története kategória termékei
Tűzpróba

: Tűzpróba

Kiadás:

Budapest, 1982

Kiadó:

Zrínyi Katonai Kiadó

Kategóriák:

Oroszország története Hadtörténelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

211 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9633286688

tartalom:

˝Egyre távolabb kerülünk a Nagy Honvédő Háború eseményeitől, de azok, akik harcoltak, akik átélték a visszavonulás keserűséget és a nagy győzelmek örömét, sohasem felejtik el őket, elevenen őrzik emlékezetükben. A háború első napjától politikai tisztként szolgáltam a fronton. 1942 szeptemberétől a háború végéig a 47. hadsereg politikai osztályát vezettem. E hadsereg katonáinak, parancsnokainak és politikai tisztjeinek, kommunistáinak és komszomolistáinak ajánlom visszaemlékezésemet. Nem volt célom, hogy részletesen ismertessem a hadsereg csapatainak, valamint a vele együttműködő magasabbegységek csapatainak harctevékenységét. Emberek a háborúban - erről szól visszaemlékezésem. Munkámban saját harctéri jegyzeteim mellett felhasználtam levéltári dokumentumokat is. Az anyaggyűjtésben sokat segítettek egykori harcostársaim és barátaim.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!