ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
A gyógyító képzelet. A rák legyőzése lépésről lépésre

A gyógyító képzelet. A rák legyőzése lépésről lépésre

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Egészségforrás Kiadó

Kategóriák:

Orvostudomány Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

213 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630403536

tartalom:

"A hazánkban is népszerűvé vált, Silva-féle agykontroll közeli rokona a rákbetegek gyógyítására kidolgozott Simonton-technika. A Simonton házaspár - a férj radiológus, a feleség pszichoterapeuta - egy texasi rákklinikán húsz éve alkalmazza a szokásos orvosi rákterápiák kiegészítéseként ezt a speciálisan daganatos betegek számára kidolgozott módszert. Könyve előszavában José Silva a Time magazin egyik 1983-as ismertetését idézi Simontonék módszerével kapcsolatban: "Bármilyen bizarrnak tűnik is, az eljárás szignifikáns számú, gyógyíthatatlannak számító betegen segített, minden várakozást meghaladó módon és mértékben." A gyógyító képzelet lenyűgözően érdekes esettanulmányok sorával illusztrálja ezt az állítást. A módszer otthoni elsajátításához pontos útmutatást adó kézikönyvnek azonban nemcsak rákbetegek vehetik hasznát. A pozitív gondolkozást tudatosan fejlesztő módszer más betegségek esetén is kiválóan alkalmazható önsegítő terápia. "Nem tudtam letenni a Gyógyító képzelet című könyvet. Nagy örömömre szolgál, hogy csodálatomat fejezhetem ki Simontonék munkája iránt, minthogy magam is az ő módszerükhöz hasonló viselkedésterápia segítségével gyógyultam ki egy eredetileg gyógyíthatatlannak minősített rákbetegségből. Kevés ilyen jól megírt könyv akadt eddig a kezembe. Számos részletes ténnyel ismertet meg, ugyanakkor annyira érdekes és olvasmányos az átlag olvasó számára, hogy szerintem a kiadó és a szerzők méltán lehetnek büszkék erre a műre." (Sellye János)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!