ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
A gyógyító technika

: A gyógyító technika

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Orvostudomány Egészségügy Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Gondolat Zsebkönyvek

Terjedelem:

126 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632805496

tartalom:

˝A modern orvostudomány egész fegyverzetével harcol a betegségek megelőzéséért és leküzdéséért. Az orvoslás évezredes történetében, amelynek különösen a legutóbbi évszázadában születtek szenzációs eredmények, vannak látványos győzelmek, de még sok a megoldatlan probléma. Az orvos egyre több betegséget kényszerít meghátrálásra, a régiek helyébe azonban újak lépnek, a még el nem pusztított kórokozók újabb utakon támadnak. Valljuk meg, sok még azoknak a betegségeknek a száma, amelyeket nem tudunk teljes sikerrel legyőzni. Így a nyertes csaták után nem pihenhet sem a kutató, sem a gyógyító orvos, ezer újabb feladat vár rájuk. És bár egyre javuló orvosi, egészségügyi ellátásról beszélünk, az orvos dolga nem csökken, hanem szaporodik. Rohamosan nő az ellátásra váró betegek száma, szinte a világ minden egészségügyi ellátási rendszere gondokkal küzd... Óriási feladatot teljesít az orvosi elektronika a gyógyító orvos kezében.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!