ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
A húgycső betegségeinek urethroskopiai kórjelzése és orvoslása

: A húgycső betegségeinek urethroskopiai kórjelzése és orvoslása

Kiadás:

Budapest, 1916

Kiadó:

Universitas Könyvkiadó

Kategóriák:

Orvostudomány Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

230 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Egy negyed évszázada annak, hogy mint kezdő orvos szerencsés lehettem az urethroskopia úttörő mestere, hazánkfia Grünfeld József oldala mellett működhetni. A mai urethroskopiai készülékek legfontosabb kelléke, az izzólámpácska akkortájt még újabb fölfedezés volt, az azzal fölszerelt urethroskopokat még csak elvétve alkalmazták. Grünfeld a maga szerkesztette régi rendszerű készülékkel, reflektált fénnyel dolgozott.
Ezóta a technika egyes vívmányainak értékesítésével az urethroskopiai eszköztárnak nem remélt értékesítése vált lehetségessé és ezzel párhuzamosan az urethroskopiai kórjelzés és therapia oly eredményeket tudott felmutatni, melyek minden szakemberben az eljárás szükségességének és sokszor nélkülözhetetlen voltának a tudatát érlelték meg. '
De a fejlődés e folyamatával velejárt az is, hogy a gyors egymásutánban készült újabb meg újabb szerkezetű urethroskopok és a különböző oldalról ajánlott más-más módszerek nagy sokaságával állunk szemben, ami ugyancsak megnehezíti az e téren okulást kereső kezdőnek a szükséges tájékozódást.
Mint a szóban levő disciplina állhatatos művelője és kialakulásának gondos megfigyelője, talán a szerénység határainak túllépése nélkül vállalkoztam a modern urethroskopia rendszeres tankönyvének a megírására és az e téren szerzett észleleteimnek annak keretén belül való elmondására.
 

leírás:

78 ábrával és 5 színnyomású táblával.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!