ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
A katedra humora. Professzori anekdoták

A katedra humora. Professzori anekdoták

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 2003

Kiadó:

Professio Kiadó

Kategóriák:

Orvostudomány Humor Adoma, aforizma

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

274 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Az anekdota egyes nevezetesebb személyekhez valós, vagy költött, többnyire humoros, de mindig jellemző, olykor érzelmes hangulatú rövid történet. A szó eredeti görög jelentése: ˝kiadatlan˝, tehát nyilvánosságra nem került, szájról-szájra terjedő elbeszélés. Mint a népmese, népdal, az anekdota is bővül, színesedik minden elmondással, mert az elbeszélő beleszövi saját élményvilágát. Ezért szeretik hallgatni, mondani az anekdotát. Az anekdota ritkán kerül feljegyzésre, de leírva is megtartja színességét, hatóerejét, hiszen ismert személyről szól bizalmasan. Nem pletyka, nem titkos eseményekről szól, hanem az átlagtól eltérő emberek nagyszerűségéről, emberi gyengeségéről, kedvességéről, esetlenségéről - egyszóval emberről, ugyanolyanról, mint mi vagyunk. Ha valaki szereti hallgatni és mondani az anekdotát, az nem pletykaéhes, hanem szereti és becsüli az embereket. Én ebben a kötetben történeteket-anekdotákat gyűjtöttem össze orvosprofesszorokról és ezúton nyújtom át őket.˝ (Zoltán János)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!