ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
A körzeti orvos gyermekgyógyászati teendői

: A körzeti orvos gyermekgyógyászati teendői

Kiadás:

Budapest, 1978

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

350 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632405854

tartalom:

˝Amikor felvetődött ennek a falusi körzeti orvosok számára íródott könyvnek a szükségessége, az orvostovábbképzés vezetőit az a gondolat vezette, hogy minél jobban segítsék a falusi orvost nehéz munkájában. Ismeretes, hogy a falusi körzeti orvosok látják el első orvosi segítséggel hazánk lakosságának túlnyomó részét. Ók azok, akik az orvostudomány rohamosan fejlődő és szakosodó korszakában még leginkább megtestesítik magukban a "med. univ." lassan - helytelenül - háttérbe kerülő fogalmát. Igen sokoldalú képzettségre van szükségük, mert munkaterületük is igen kiterjedt. Ebben a szerteágazó munkában egyre inkább több és követelőbb helyet foglal el a csecsemő- és gyermekgyógyászat. Néhány évtizeddel ezelőtt egy gyermek után csak 1/4 annyi honoráriumot számíthatott fel a falusi orvos, mint amennyit felnőtt magánbetegtől kérhetett. Csecsemőt pedig úgyszólván nem is igen vittek hozzá, mert azt betegség esetén a szülők sok helyütt a sorsára bízták. Ma a gyermekáldás csökkent, viszont a szülők egészségügyi igényei tetemesen megnövekedtek...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!