ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
A máj és epeutak és a hasnyálmirigy betegségei

: A máj és epeutak és a hasnyálmirigy betegségei

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

366 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632410327

tartalom:

˝Az utolsó olyan nagyobb munka, amely a máj és az epe-utak betegségeivel foglalkozott, magyar nyelven 1956-ban jelent meg. Ez idő óta a máj, az epeutak és a hasnyálmirigy működésének és betegségeinek ismerete káprázatosan fejlődött. E fejlődésről ad számot ez a monográfia, de összefoglalja a máj, az epeutak és a hasnyálmirigy patológiájának eddig ismert tényeit is. A könyv alapja a személyes klinikai tapasztalat és az az elv, hogy az orvosnak magának kell a diagnózist a saját érzékszerveinek és kezének használatával felállítania és a technikai lehetőségeket csak e diagnózis megerősítésére vagy megdöntésére szabad felhasználnia. A munka elsősorban a gasztroenterológiai szakvizsgára készülők céljait szolgálja, ám haszonnal forgathatja minden belgyógyász, de minden orvos is, aki részt vesz a betegek ellátásában. Ambiciózus orvostanhallgatók céljait e munka jól érthető szerkezetével és stílusával szolgálja.˝ Medicina Könyvkiadó

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!