ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
A mesterséges hibernatio

: A mesterséges hibernatio

Kiadás:

Budapest, 1959

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

487 p., mell.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

˝A "hibernatios" eljárások rövid pár év alatt az orvostudomány minden gyógyító ágában fontos eszközzé váltak. Bonyolult, felelősséggel járó módszerek ezek, melyek az orvostól megbízható klinikai ítélőképesség mellett még alapos élettani és gyógyszertani ismereteket is megkövetelnek. A jelen könyv célja hármas. Az első: felfedni a hibernatio mögött rejlő terápiás gondolatot és kialakulásának logikáját és megvilágítani a lehetőségeket, melyeket elméletileg magában rejt. A második: összefoglalni a hibernatio-val összefüggő kérdések tanulmányozói számára a kutatás eddig elért eredményeit, a megerősített, a vitatott és a megcáfolt eredményeket egyaránt, amennyire ezeknek részleteit e munka terjedelme lehetővé tette. A harmadik: a gyógyító orvost megismertetni azokkal az előnyökkel, melyeket a hibernatio az egyes kórképekben biztosíthat; körülhatárolni a megfelelő javallatokat. Végül útmutatást adni a gyakorlati alkalmazás, a hibernatios módszerek technikájának tekintetében, mindezt olyan mértékben, amilyet csak megenged az az eljárás, melynek alaptörvénye, hogy semmiféle sablont nem tűr el, hanem kivitele esetről esetre kell, hogy mindenben és minden pillanatban a beteg szervezetéhez, állapotához és annak változásaihoz alkalmazkodjék.˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

900 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!