ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
A vénák betegségei és kezelésük

A vénák betegségei és kezelésük

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Orvostudomány

Terjedelem:

297 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632414217

tartalom:

"A szerzők a téma elismert hazai szakemberei, korunk leggyakoribb betegségeinek, a vénás betegségek kezelésének korszerű gyakorlatát kívánják népszerűsíteni a társszakmák orvosai: a sebészek, belgyógyászok, bőrgyógyászok és a körzeti orvosok körében. E betegségek hozzá nem értő kezelése elviselhetetlen terheket ró a betegre és a társadalomra egyaránt. A vénás betegségek ijesztő mértékben terjednek, és az általános orvosi közvélemény nem látja világosan ennek a népbetegségnek nevezhető betegségcsoportnak a jelentőségét, nincs tisztában a klinikumával, tájékozatlan a kor-szerű terápia kérdéseiben. A könyv elsősorban gyakorlati szemléletű, a szerzők nem óhajtják az összes ismert adat tömegével elárasztani az olvasót, hanem a mai elfogadott véleményt foglalják össze"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!