ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
A vesebetegségek klinikopatológiája

, : A vesebetegségek klinikopatológiája

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

223 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630545160

tartalom:

"Az utolsó harminc évben a modern vizsgáló módszerek bevezetésével jelentósan megnőttek ismereteink a vese működéséről, morfológiájáról, a megbetegedések klinikai lefolyásáról és patológiájáról. Ennek könyvnek elsődleges célja, hogy a vese kóros elváltozásának megítélésében alkalmazott legújabb technika segítségével áttekintést nyújtson a vesebetegségekről. A vesebiopszia mint jelentós diagnosztikus eljárás mindinkább elfogadottá és népszerűvé vált. A klinikai lefolyással párhuzamosan értékelt fénymikroszkópos, immunhisztológiai és elektronmikroszkópos vizsgálatok alapján a szerzők információt adnak a számításba jövő etiológiai tényezőkről, a kórlefolyásról, a betegségek prognózisáról és differenciáldiagnózisáról. A mű alapvető klinikai és patológiai ismereteket nyújt a vese megbetegedéseiről, ily módon nemcsak a vesebetegségekkel speciálisan foglalkozó szakemberek hasznosíthatják, hanem bármely szakterületen dolgozó orvosok, sőt az orvostanhallgatók is."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!