ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Az általános orvostan sajátos kérdései

, : Az általános orvostan sajátos kérdései

Kiadás:

Budapest, 1978

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Orvostudomány Medicina Könyvkiadó könyvei

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

A gyakorló orvos könyvtára

Terjedelem:

179 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632405439

tartalom:

˝Egészségügyi ellátásunk szervezetének és eredményességének egyik kiemelkedő tényezője a körzeti orvosi ellátás. Ennek megfelelően a körzeti orvos tevékenységét érintő minden kérdés egyúttal társadalmi kérdés is. Érthető tehát, hogy különösen fontos minden olyan törekvés, amely a körzeti orvos munkáját segíti, fejleszti. Ezt a célt sokoldalú társadalmi, orvostudományi, egészségügyi intézkedés szolgálja. Ezt tűzte ki feladatául dr. Andor Miklós-dr. Szatmári Marianna "Az általános orvostan sajátos kérdései" c. könyve is. Van tehát általános orvostan. Kérdőjelet is lehetett volna a mondat végére tenni. A válasz egyértelmű. Van ilyen szakképesítés, szakorvos, tudományos egyesület és most kézikönyv is. Kevés szakképesítés megszületését előzte meg olyan elnevezési és tartalmi vita, mint éppen az általános orvostanét. Nem igen van olyan szakterület, ahol annyi előkészítő munkára, egyeztetésre, tartalmi összeállítási gondosságra lett volna szükség, mint éppen az általános orvostan területén...˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!