ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Az ápolási gyakorlat modelljei

, : Az ápolási gyakorlat modelljei

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1996

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Orvostudomány Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

175 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632423984

tartalom:

"A nem egészen 200 oldalnyi könyv nem ápolástan, hanem az ápolási modellek történetével, közös vonásaival és nélkülözhetetlenségével ismerteti meg az olvasót. A hagyományos biológiai-orvosi modell részletes leírása után további öt, sokak számára vérlázítóan újszerű modellt ír le a két brit ápolási oktató és irányító. Nagyon is angol módra nem kötelezik el magukat egyik mellett sem, és nem is akarják az olvasóra valamelyiket ráerőltetni, mindegyik előnyeit, hátrányait és javallati területét ismertetik nagy szakértelemmel és tárgyilagossággal. Az utolsó fejezet pedig abban ad tanácsot, hogyan kell ápolási modellt választani, megvalósítani és hatékonyságát folyamatosan ellenőrizni. Számos roppant gyakorlati példával világítják meg az elméleti mondanivalót, a könyv olvasmányosságát nagymértékben fokozza néhány humoros ábra és sok jó táblázat. Minden ápolóhallgatónak, minden oktatójuknak és főképpen minden leendő munkatársuknak, köztük elsősorban az orvosoknak ajánljuk a könyvecskét."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!