ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Az idegsejttől a gondolatig

: Az idegsejttől a gondolatig

Kiadás:

Budakeszi, 1982

Kiadó:

Kozmosz

Kategóriák:

Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Az én világom

Terjedelem:

154 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632115287

tartalom:

A tudósok vélekedése szerint az ember a biológiai fejlődés csúcsteljesítménye, és a fejlett emberi agy az univerzum legbonyolultabb szerkezete. Könyvünk szerzője - a nemzetközi hírű neurobiológus - arról ad összefoglalóképet, hol is tart az agykutatás napjainkban. A legújabb eredmények ismertetésében helyet kapnak az 1981-es év orvosi Nobel-díjasainak kutatásai is, valamint mindazok a tudományos eredmények és tételek, amelyek korunk agykutatását jellemzik. Az érdeklődők izgalmas elemzések nyomán kísérhetik végig azt az utat, amelynek során az első, 700 millió éve megjelent idegsejtből az emberi agy kialakult. Közelebbről megismerkedhetnek az emberi agy legfontosabb tulajdonságával: rendkívüli tanulékonyságával. Tudomást szerezhetnek a két agyfélteke eltérő tudati működéséről és az ember kettős, biológiai és szociológiai meghatározottságáról. A könnyed hangú értekezést magyarázó ábrák teszik még szemléletesebbé.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!