ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Az ortopédia tankönyve

Az ortopédia tankönyve

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Semmelweis Kiadó

Kategóriák:

Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

289 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

Tankönyvet szerkeszteni, írni nem könnyű. Terjedelme eleve korlátozott, nem lehet több kötetes kézikönyv, de az sem jó, ha túl rövid. Ez utóbbi esetben vagy hiányozni fognak fontos részletek, vagy olyan tömény lesz, hogy az érthetőség rovására megy. A kiadó nagyvonalúságát jelzi, hogy sem a terjedelmet, sem az ábrák számát szigorúan nem korlátozta. Így módunkban állt belátásunk szerinti részletességgel foglalkozni az ortopédiával, kiemelten a fontosabb témákkal. Egy német ortopéd tankönyv hátoldalán olvasható "Ortopéd szeretne lenni? Ha nem, akkor ez a könyv éppen megfelelő Önnek". Én is úgy nyújtom át e könyvet, hogy amit ebben leírtunk, azt ismernie kell minden orvostanhallgatónak, orvosnak, az általános orvosi műveltség részévé kell válnia és maradnia. Ezen túlmenően azonban a szakvizsgára való felkészülésnek is alapját képezheti, az ebből nyert ismeretekre építeni lehet, azokat bővíteni lehet a megadott szakkönyvekből. Törekedtünk arra, hogy a könyvben foglaltak szakterületünk jelen állapotát, fejlettségét tükrözzék, de eltekintettünk azoknak az újabb tételeknek a leírásától, amelyek még nem bizonyítottak. A könyvet heten írtuk, az egyes részeken minden szerkesztési igyekezet ellenére a szerzők stílusjegyei, szemléletük észlelhető, de a tanulás megkönnyítésére igyekeztünk egységes szerkezetet adni. A könyv nincs "túlszerkesztve", de bízom abban, hogy az olvasó számára ez inkább kellemes, mint zavaró lesz. Egy tankönyv első kiadása is lehet kitünő, én úgy érzem, hogy a hallgatók észrevételeit is figyelembe véve a második kiadásban még sokat tudtunk javítani. Azzal a reménnyel nyújtom át a hallgatóknak a 4. magyar nyelven megjelent "Ortopédia tankönyv" második kiadását, hogy sikerül érdeklődésüket felkelteni a mozgásszervi betegségek iránt és ismereteiket könnyedén fogják megszerezni, s a tanultakat hasznosítani a mindennapi orvosi gyakorlatban." Dr. Vizkelety Tibor

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!