ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Az orvos, a betege és a betegség

: Az orvos, a betege és a betegség

Kiadás:

Budapest, 1961

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Orvostudomány Pszichológia Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

399 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Szokatlan s különleges teljesítmény volt, hogy 1961-ben a könyv magyarul megjelenhetett. Ebben szerepet játszott az '56-os forradalom után az addig tiltott, vagy szigorúan (ideológiailag) ellenőrzött pszichológia újjáéledése, melyet néhány, politikailag kedvező helyzetbe került szakember vívott ki... Sajnos, a remények, várakozások nem váltak valóra... az ideológiai tűzparancs külön is kiemelte a Bálint-könyvet. A kevés példány igen hamar elfogyott, már megjelenése után röviddel ritkaság lett, amit féltve őriztek, csak barátoknak adtak kölcsön. Többen is igyekeztünk újabb kiadását elérni, de hiába... pedig a pszichoterápiát, az orvosi lélektant, a pszichoszomatikát sokban fejleszthetné, elősegíthetné a Bálint-könyv modern recepciója, ismételt tanulmányozása, a mai tudományos ismeretek fényében..." Buda Béla

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!