ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Cardiomyopathia

: Cardiomyopathia

Kiadás:

Budapest, 1982

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

163 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Nemcsak a kardiológusok, hanem a belgyógyászok és a gyakorló orvosok számára is igen fontos a szinte népbetegségnek számító kardiovaszkuláris kórképekről kialakított ismeretek magas színvonalú, aktuális koncepciójú összefoglalása; melyre ez a könyv elsőként vállalkozik hazánkban. A szerző foglalkozik a szívizombetegségek napjainkban nemzetközileg elfogadott definíciójával, klinikai csoportosításával, tárgyalja az etiológiára vonatkozó hipotéziseket, illetve vizsgálati adatokat. Nagyrészt külföldi, részben hazai, és elsősorban saját kutatási eredményeire alapozottan teljes áttekintést ad a primer szív-izombetegségek, a hipertrófiás és a kongesztív cardiomyopathia tárgykörében. Tömören tárgyalja a restriktív-obliteratív szívizombetegségeket. A klinikai tüneteket, a betegségek megjelenési formáit a modern vizsgálómódszerek adatainak tükrében ismerteti, részletezi ezek felhasználási lehetőségeit a különböző típusú szívizom-elváltozások kórismézésében. A modern, funkcionális szemléletet követve ismerteti a betegségek kórlefolyását, a jelenleg alkalmazott terápiás lehetőségeket és az ez-irányú kutatásokat. Mindezt gondosan válogatott, a variációs lehetőségeket is bemutató eredeti felvételekkel illusztrálja, melyek nagyban emelik a könyv szakmai értékét. Aktuális témaválasztása, hiánypótló jellege miatt, mint hazánkban az első ilyen tárgyú szakkönyv, egyaránt figyelmet érdemel orvosok és orvostanhallgatók körében."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!