ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Czeizel Endre. A genetikus és világa

, : Czeizel Endre. A genetikus és világa

Kiadás:

Budapest, 2005

Kiadó:

Magánkiadás

Kategóriák:

Orvostudomány Életrajz Genetika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

127 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638644567

tartalom:

"Kötetünket elsősorban azoknak ajánljuk, akik családot terveznek, és szeretnének mindent megtenni azért, hogy születendő gyermekük a lehető legegészségesebben jöhessen világra. De ajánljuk azoknak is, akik Czeizel Endre tudományos pályafutásának talán legérdekesebb mérföldköveivel szeretnének megismerkedni egy kicsit másképp, mint ahogy arról eddig olvashattak. A genetikus professzor életművének legjelentősebb eleme minden kétséget kizáróan a magzatvédő-vitaminok hatékonyságát bizonyító kutatás volt. De nem kevésbé izgalmasak a tudós-, költő- vagy zeneszerző-géniuszokról készített vizsgálatai, és azok eredményei sem. A tudományos ismeretek rövid, magyarázatokkal ellátott összefoglalása mellett az adott témához kapcsolódó történetek is színesítik e könyvet."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!