ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Farmakogenetika

: Farmakogenetika

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Orvostudomány Genetika Medicina Könyvkiadó könyvei

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

183 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A farmakogenetika (gyógyszergenetika) a gyógyszerhatás örökletes hátterével foglalkozó új tudományág. Két alappillére: a gyógyszertan és az örökléstan. A könyv szerzője ismert gyermekgyógyász, klinikai farmakológus és orvosgenetikus, két évtizede országhatárainkon túl is elismert művelője a farmakogenetikának. Könyve - angol és japán nyelvű kiadások után - a farmakogenetika korszerű első magyar nyelvű összefoglalása. Rövid elméleti (gyógyszertani és genetikai) bevezetés után a mindennapos orvosi gyakorlathoz vezeti olvasóját. Ismerteti a belgyógyászat, gyermekgyógyászat, szülészet, sebészet, neuropszichiátria és egyéb szakterületek farmakogenetikai vonatkozásait (adagolás, mellékhatások stb.) és ismerteti a legfontosabb farmakogenetikai gyógyszermellékhatások hazai gyakoriságát, felismerésüket és az elkerülésükhöz szükséges tennivalókat. A könnyebb eligazodást számos ábra, táblázat és részletes tárgymutató segíti. A könyv joggal tart igényt az orvos-és gyógyszerésztársadalom, valamint gyógyszerkutatók és genetikusok érdeklődésére."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!