ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Gastrointestinalis endoscopia

: Gastrointestinalis endoscopia

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Orvostudomány Medicina Könyvkiadó könyvei

Terjedelem:

222 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632403045

tartalom:

˝Úgy érzem, hogy a gattrointestinális endoscopia ma már nem szorul arra, hogy a szerkesztő méltassa jelentőségét. A statisztikai adatok tükrében látható, hogy a vizsgálatok száma évről évre gyors ütemben növekszik, és az endoscopia iránti igény jelenleg nagyobb, mint a rendelkezésünkre álló műszerekkel és endoscopos szakemberekkel ki tudunk elégíteni. Várhatóan és remélhetően az orvostudomány ezen rendkívül eredményes diagnosztikus ágának fejlődése to­vább tart, és egyre többen végeznek majd endoscopos vizs­gálatokat.
Ez a könyv a gyakorló orvosok számára készült, akik az egyes vizsgálatokat kérik és akiknek szándékukban álla jö­vőben aktívan endoscopiával foglalkozni. Ez határozta meg a könyv felépítését és tematikáját.
Ismertetjük a már régi hagyományokkal rendelkező eljá­rások (pl. rectoscopia) mellett a csak most kialakuló, jelen­leg fejlesztés alatt álló módszereket is. Az egyes módszerekkel kapcsolatban azonban csak a jelen- leg legkorszerűbb metodikákat tárgyaljuk, a már elavult műszerek használatára (pl. merev, félmerev gastroscop) csak érintőlegesen utalunk. Az egyes fejezetekben kiemeljük a gyakorló orvos számára legfontosabb szempontokat: az indikációt, kontraindikációt és a vizsgálat lehetséges szövődményeit még akkor is, ha ez helyenként formálisnak tű­nik. A jövő endoscoposaira gondolva részletesen tárgyaljuk a vizsgálatok technikáját. ˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!