ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Geriátria. Idősgyógyászat

: Geriátria. Idősgyógyászat

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Orvostudomány Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

239 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632419561

tartalom:

Ahogyan a gyermek nem "kis felnőtt", s orvosi ellátása speciális szaktudást kíván, az utóbbi években egyre inkább kiderül, hogy az idős ember élettani és kóros folyamatai is eltérnek a középkorúakétól. Új orvosi szakterület van kialakulóban: az idősgyógyászat. A könyv szerzője két évtizede vezet geriátriai osztályt. Széles körű szakirodalmi felkészültséggel, gyógyítási tapasztalattal, szinte valamennyi orvosi szakma számára írta ezt a könyvet. A könyv fejezetei az egyes szervek időskori változásának leírásával kedődnek, jól elkülönítve ily módon az időskori élettani elváltozásokat a kóros jelenségektől. Ismerteti az utóbbiak megjelenési formáit és a gyógyítás lehetőségeit, valamint egyes gyógyszerek különleges hatásait az időskorúakban. Kiemelten foglalkozik a szerző a szédülés - elesés problémájával, a mozgásszervi betegségekkel, a cerebrovascularis kórképekkel és az Alzheimer-kórral.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!