ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Gyermekkori elkülönítő diagnosztika

: Gyermekkori elkülönítő diagnosztika

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

326 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632416317

tartalom:

"Ezt én is meg írhattam volna - gondolja majd sok olyan magyar gyermekorvos, aki egy-két évtizedet már eltöltött a pályán. S mikor aztán végigolvassa a könyvet, talán már arra gondol, hogy másképpen írta volna meg. Ez a könyv ugyanis egyetlen gyermekorvos sok évtizedes, de egyéni tapasztalatán alapszik, az elkülönítő gondolkodásmódnak azt a szemszögét fedi fel, mellyel Hans Ewerbeck kölni gyermekgyógyász professzor nézte az eléje kerülő beteg gyermekek sokaságát. A könyvben hiába keresné az olvasó a betegségek klasszikus leírását, e tekintetben a kézikönyvekre van utalva: viszont megtalálja azokat a hosszabb-rövidebb listákat, melyeket egy-egy gyakori vagy ritka tünet titkának megfejtésekor lelkiismeretesen végig kell gondolnia, ha valóban el akar jutni a helyes diagnózishoz."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!