ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Hematológia

, : Hematológia

Kiadás:

Budapest, 1996

Kiadó:

Springer Hungarica

Kategóriák:

Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

298 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639455330

tartalom:

˝A hematológia területén már közel három évtizede kiemelkedő szerepet játszik a klinikai kutatás elméleti és gyakorlati eredményeinek egymásra utaltsága. Az immunológia, a molekulagenetika, a modern patofiziológia és más tudományágak is nagymértékben hozzájárultak a hematológia fejlődéséhez. Ugyanakkor a kutató és a klinikus közötti ismeretek távolodtak, a laboratóriumi orvos nem tudta követni, mi történik a betegágynál, a klinikus pedig gyakran értetlenül állt adott felfedezéssel szemben. E könyv ezt a bizonytalanságot szeretné eloszlatni. Megismertet a vérképzés fiziológiai és patológiai alapjaival, az egyes kórképek diagnózisával, prognózisával, és a modern kezelési gyakorlattal. Fontos a kórképek szétválasztása benignus és malignus megbetegedésekre. Leírja a korszerű transzfuzioiógia rövid ismeretanyagát is, valamint a véralvadás folyamatait, s az ezzel kapcsolatos kórképeket és kezelésüket. Hasznos kézikönyv minden gyakorló kollégának, aki hematológiai betegekkel találkozik napi munkája során, de ajánljuk klinikai társszakmáknak és medikusoknak is.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!