ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Hemopatia. A vérgyógyítás és eredményei

: Hemopatia. A vérgyógyítás és eredményei

Kiadás:

Budapest, 1910

Kiadó:

Nap Nyomda Rt.

Kategóriák:

Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

128 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Ez a könyv, - amely gyakorlati tapasztalataim összefoglalása kíván lenni, - nem tudományos munka. A nagyközönség, a laikusok számára készült, akiknek valóban kiváló szükségük van arra, hogy tisztán lássanak. Az elv, amiért ez a népszerű köntösben megjelenő munkám napvilágot lát, egy meglehetősen ismeretlen és sokszor rossz indulattal félremagyarázott kérdés: a hemopathiának, a vérgyógyításnak nagy problémája. Valamikor egyedülálló igazságként hirdette az orvostudomány is, hogy az emberi vérnek óriási szerepe van a szervezetben s minden betegségnek végoka a vérben van. Azóta más irányba tévedt a gyógytudomány, de a cserben hagyott elv megbosszulta magát és hamarosan oly súlyos, pusztító és új betegségeket zúdított az emberiségre, amelyek azelőtt, mikor még a vér gyógyítását nem hanyagolták el, bizony elkerültek bennünket."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!