ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Kardiológia

: Kardiológia

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

604 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632411110

tartalom:

"Ebben a könyvben az olvasó egy széles látókörű és nagy klinikai tapasztalattal rendelkező orvosprofesszor tolmácsolásában ismerheti meg a szívbetegségek tünettanát, vizsgálatának módját, a noninvazív és az invazív technikát, a terápiát, a nagy kardiovaszkuláris szindrómákat és részletesen, fejezetenként tárgyalva az egyes szívbetegségeket, illetőleg betegségcsoportokat. A szerző a részekben is az egészet keresi. Az egész embert tartja szem előtt és szintézisre nevel, ami olykor hiányzik a korszerű kardiológia gyakorlatából. Könyvében nem irodalmi nézeteket sorol fel és ütköztet egymással, hanem mindig a maga véleményét írja le, ahogyan ő látja és ahogyan ő tudja a kardiológiát. A könyvet ajánljuk kardiológusoknak, belgyógyászoknak az alapellátás, a társszakmák orvosainak, az orvostanhallgatóknak és mindazoknak, akiket érdekel a modern kardiológia."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!